Over ons

Het Bedrijf:

Light –repair werd opgericht in 2005 door Bart Christiaens. Voordien werkzaam te Standelec, een bedrijf dat instaat voor de elektriciteit voorziening op beurzen en evenementen. Na 6 jaar was de tijd rijp voor iets anders en zelf de vleugels uit te slaan.

Als zelfstandige elektricien oriënteerde Light-Repair zich  op re-lamping en re-lighting van verlichtingsinstallaties. De naam is behouden maar het takenpakket is intussen aangevuld met het uitvoeren van de volledige elektrische installatie bij. Dit is intussen onze “core-business” is geworden zowel voor particulier, retail of kleine industrie.

Intussen telt Light-repair een team van 8 medewerkers. Sinds eind 2016 hebben wij onze intrek genomen in een nieuwbouw magazijn achteraan het perceel van de Vredelaan 38-40, te bereiken via de Camiel Descampsstraat te Kortrijk.

Service en kwaliteit:

Dankzij het werken met betrouwbare leveranciers en fabrikanten van “plus” merken bieden wij oplossingen uitgevoerd volgens de regels van goed vakmanschap, dit volgens overeen gekomen afspraken en binnen een gestelde termijn. Wij bieden u offerte op maat in functie van noden en budget zonder bijkomende verassingen achteraf en duidelijke communicatie.

Light-repair hecht zeer veel belang aan kwalitatief en gestructureerd werk zodende een maximale tevredenheid van de klant bekomen kan worden. Steeds zorgen wij ervoor dat onze medewerkers beschikken over de nodige informatie, opleidingen en permanente bijscholing nodig om hun taken tot een goed einde te brengen.

Samengevat wat Light-repair voor u kan betekenen:

U kunt bij ons terecht voor het ontwerp en de uitvoer van uw elektrische installatie zowel voor nieuwbouw als renovatie. Daarnaast staat Light-Repair ook in voor uw verlichting, domotica of comfort schakelingen, ventilatie, toegangscontrole, opmaak keuring documenten, bekabeling opdrachten, onderhoud en herstellingen, doe het zelf,  etc … .